فاکتورهای wo نیاز به توجه ویژه دارندساخت سرکه در خانه: تامین اکسیژن ودرجه حرارت سرکه انگور تاکستان اکسیژن در سراسر آن پخش می شود
مخلوط را با هم زدن روزانه و اجازه دادن به هوا به آن مخلوط کنید
مایع را از طریق یک فیلتر پارچه پنیر، که استبه جای یک درب معمولی استفاده می شود. سرکه خرما میناب دمایسیب تخمیری باید بین 60 تا 80 نگهداری شود
درجه فارنهایت (F). دمای پایین تر اینطور نیست همیشه سرکه انگور طبیعی یک سرکه قابل استفاده و سرکه های بالاتر تولید کنیددر تشکیل “مادر سرکه” دخالت می کند. مادر سرکه حصیری است که روی آن شکل می گیرد
کف شراب در حال تخمیر که خراب شده است.هنگام ساخت از ظرف فلزی استفاده نکنیدسرکه؛ اسید موجود در مخلوط باعث خوردگی فلز یااشیاء آلومینیومی شیشه، پلاستیک، چوب، مینا، یابرای ساخت باید از ظروف فولادی ضد زنگ استفاده شود
یا نگهداری سرکه همین امر برای ساختن نیز صادق است
یا نگهداری غذاهایی که بیش از 1 قاشق غذاخوری دارندسرکه در دستور غذامراحل تهیه سرکه سیببرای ایجاد الف باید مراحل زیر را طی کرد.
سرکه سیب با کیفیت بالا:
1. از سیب های رسیده یک سیب تمیز درست کنید
2. تمام قند میوه را به الکل تغییر دهید. این”تخمیر مخمر” نامیده می شود.
3. تمام الکل را به اسید استیک تغییر دهید. این”تخمیر اسید استیک” نامیده می شود.
مخلوط را با هم زدن روزانه و اجازه دادن به هوا به آن مخلوط کنید
مایع را از طریق یک فیلتر پارچه پنیر، که استبه جای یک درب معمولی استفاده می شود. سرکه خرما میناب دمایسیب تخمیری باید بین 60 تا 80 نگهداری شود
درجه فارنهایت (F). دمای پایین تر اینطور نیست همیشه سرکه انگور طبیعی یک سرکه قابل استفاده و سرکه های بالاتر تولید کنیددر تشکیل “مادر سرکه” دخالت می کند. مادر سرکه حصیری است که روی آن شکل می گیرد
کف شراب در حال تخمیر که خراب شده است.هنگام ساخت از ظرف فلزی استفاده نکنیدسرکه؛ اسید موجود در مخلوط باعث خوردگی فلز یااشیاء آلومینیومی شیشه، پلاستیک، چوب، مینا، یابرای ساخت باید از ظروف فولادی ضد زنگ استفاده شود
یا نگهداری سرکه همین امر برای ساختن نیز صادق است
یا نگهداری غذاهایی که بیش از 1 قاشق غذاخوری دارندسرکه در دستور غذامراحل تهیه سرکه سیببرای ایجاد الف باید مراحل زیر را طی کرد.
سرکه سیب با کیفیت بالا:
1. از سیب های رسیده یک سیب تمیز درست کنید
2. تمام قند میوه را به الکل تغییر دهید. این”تخمیر مخمر” نامیده می شود.
3. تمام الکل را به اسید استیک تغییر دهید. این”تخمیر اسید استیک” نامیده می شود.
4. برای جلوگیری از ادامه اسید استیک شفاف کنیدتخمیر و تجزیه
مرحله 1-ساخت سیبسیب از گونه های زمستانی و پاییزی تهیه می شودسیب (سیب تابستانی و سیب سبز به اندازه کافی قند ندارند).
مرحله 1-ساخت سیبسیب از گونه های زمستانی و پاییزی تهیه می شودسیب (سیب تابستانی و سیب سبز به اندازه کافی قند ندارند).
پس باید میوه ها را جمع کردبه خوبی شسته شده تا زباله ها از بین بروند.
میوه را خرد کنید تاتفاله سیب تولید کنید و آبآن را صاف کنید. استفاده از aپرس سرکه انجیر خشک یا پارچه پنیر برای صاف کردن.افزودن مخمر برای فعال کردن تخمیر نیست ضروری است، اما روند را تسریع می کند. ویژه مخمرهای کشت شده برای این منظور در دسترس هستند
- منابع:
- تبلیغات: