مصرف آلو در دوران بارداری می تواند مواد مغذی ضروری مختلفی را در اختیار شما قرار دهد.
با این حال، شما باید آنها را در حد اعتدال مصرف کنید. آلو خشک سیاه اگرچه برخی شواهد حکایتی نشان میدهند که آلو و آناناس در دوران بارداری بیخطر نیستند، اضافه کردن آلو به میزان متعادل به رژیم غذایی متعادل بارداری ضرری ندارد.
آلو خوش طعم است. آنها جوانه های چشایی را تحریک می کنند و بیشتر خانم ها تعجب می کنند که آیا می توانند آنها را در بارداری مصرف کنند.
برای دانستن فواید و عوارض آلو در دوران بارداری و اینکه یک زن باردار چند آلو می تواند مصرف کند، ادامه مطلب را بخوانید.
آلو و آلو (آلو خشک) میتوانند برای زنان باردار مفید باشند، زیرا سرشار آلو خشک ترش از مواد مغذی مانند پتاسیم، فسفر، منیزیم، کلسیم و ویتامینهای A و C هستند .
اما مصرف این میوه ها با تشکیل سنگ کلیه همراه است و زنانی که دارای هر گونه مشکل کلیوی هستند باید از مصرف آن اجتناب کنند.
جسی فدر، متخصص تغذیه دارای مجوز و ثبت نام از ساحل میامی شمالی، فلوریدا، می گوید: «اگر مستعد ابتلا به سنگ کلیه هستید، باید از خوردن آلو خودداری کنید.
آلو دارای مقادیر قابل توجهی اگزالات است که آلو قرمز خشک می تواند با کلسیم ترکیب شده و سنگ کلیه را تشکیل دهد. همچنین اگر مشکل قند خون دارید، آنها را محدود می کنم، زیرا مصرف بیش از حد آن می تواند باعث افزایش قند خون و وزن شود.
مصرف چه مقدار آلو در بارداری بی خطر است؟
سرویس بهداشت ملی بریتانیا به زنان باردار توصیه می کند میوه آلو که هر روز پنج تا هفت وعده از میوه های مختلف تازه بخورند. می توانید آلو را به عنوان یکی از وعده های غذایی مصرف کنید. دو آلو یک وعده را تشکیل می دهد.
ممکن است شکل تازه یا خشک میوه یا یک لیوان آب آلو تازه داشته باشید.
- منابع:
- تبلیغات: